Go Back

Pogăcele cu miere

5 de la 2 voturi
Timp Gătire 3 hrs
Fel Desert
Bucătarie Bănățenească ca la Tormac

Ingrediente
  

  • 300 g făină
  • 100 g zahăr
  • 100 g untură
  • 1 ou
  • 3 linguri miere topită
  • ¼ linguriță bicarbonat

Instrucțiuni
 

  • Se amestecă întâi toate ingredientele uscate, făina, zahărul și bicarbonatul,
  • Apoi se adaugă celelalte ingredient, oul, mierea, untura și se frământă bine.
  • Aluatul se întinde pe masa înfăinată și se taie în formele dorite.
  • Așezate pe tavă și puse în cuptor, pgăcelele se coc imediat.
  • Pot primi o glazură de ciocolată sau pot fi lipite două câte două cu gem.

Note

Pogăcele cu miere, ca la Tormac, servite cu glazură de ciocolată.
Explorează rețetele bănățene